Plasztikai műtétek

Plasztikai sebészeti műtétek

A mai modern plasztikai sebészet rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy változtassunk arcunkon, testünkön. Számtalan oka lehet annak, ha valaki a plasztikai sebészet mellett dönt: terhesség után megváltozott test, baleset, betegség, öregedés vagy egyszerűen elégedetlenség bizonyos testrészekkel.

Pácienseink érdekeit szem előtt tartva mindig a maximumra törekszünk, hogy mikor a műtét után ismét tükörbe néznek, újra magabiztosnak és szépnek lássák önmagukat.

kép

Arc-fej

Arc- és fejplasztika az arányosabb arcra, fiatalosabb vonásokra, ránctalan bőrre vágyóknak.

Fenékplasztika

Feszesebb és formásabb fenék, határozott kontúrok, különböző fenékplasztikai eljárásokkal.

Hasplasztika

Nyerje vissza bőre feszességét! A hasplasztikai műtétet követően hasa ismét lapossá és feszessé válik.

Mellplasztika

Nagyobb, kisebb, feszesebb, formásabb mellre vágyik? Segítünk elérni a tökéletes eredményt!

Combplasztika

Rugalmas, feszes, vékony combok, melyek tökéletesen illeszkednek testalkatához.

Karplasztika

Idővel a kar bőre megereszkedik, lógni kezd. Ez karplasztikával jelentősen korrigálható.

Zsírleszívás

A zsírleszívás nem súlycsökkentő, hanem célzott alakformáló eljárás, amellyel szebb, esztétikusabb kontúrokat érhetünk el.

Saját zsír átültetés

Az egyik legmodernebb eljárás, mely segítségével saját zsírszöveteket töltünk vissza a kívánt területre.

Hegek, korrekciók

A hegkezelést követően a kezelt heg szinte észrevétlenné válik, megjelenése jelentősen javul.

Rólunk mondták

 • Szakmailag és emberileg is ott van a topon, én csak jót tudok mondani róla. Nagyon figyelmes, kedves, segítőkész, szimpatikus és ami a legfontosabb, hogy a páciensek nagyon fontosak számára és a lehető legjobbat szeretné nekik. Tökéletes és precíz munkát végez, gyönyörű ciciket varázsolt nekem.

  Ildikó, 48 éves, mellfelvarrás
 • Mindenkinek csak ajánlani tudom dr. Németh Tamást. Nagyon jó szakember, és ami legfontosabb, hogy a páciensekkel is teljes mértékben figyelmes.

  Brigitta, 26 éves, mellnagyobbítás
 • Már az első alkalommal nagyon jó benyomást tett rám a doktor úr, egy percig nem éreztem, hogy sürgetne, vagy semmibe venné az aggodalmaimat. Minden kérdésemre lényegre törően, szabatosan válaszolt, a jelenléte megnyugtató, a hozzáállása a praktikus dolgokhoz (műtét időpontjának kiválasztása, stb.) nagyon konstruktív és korrekt.

  Mária, 49 éves, hasplasztika
 • Tamás nem csak szakmailag a legjobb, de emberileg is, ami nekem legalább annyira fontos szempont. Bármikor bármilyen kérdéssel, aggodalommal lehet hozzá fordulni, mindig elérhető, megnyugtató, segítőkész és barátságos, egy TÜNDÉR!Tényleg csak a legjobbakat tudom Róla mondani, visszaadta újra az önbizalmamat, hogy 2 gyerek után is nőnek érezhessem magam. Életem legjobb döntése volt Őt választani!

  Anikó, 36 éves, mellnagyobbítás
 • Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, Tamás hozzáállásáról nem is beszélve. Mind orvosként, mind emberileg nálam 5*. Bármikor bármi kérdésem volt, mindig el tudtam érni, de ha nem, akkor Mariann, Tamás asszisztense segített. Mariann nagyon kedves, kommunikativ, bármiben segít.

  Judit, 38 éves, mellnagyobbítás, hasplasztika
 • Köszönöm, hogy kisimultak ráncaim és derűsebb arc néz a tükörből rám, mint eddig.

  Hedvig, 61 éves, arc-nyakplasztika