Esztétikai kezelések

Esztétikai kezelések műtét nélkül

Az idő előrehaladtával mindenkinél megjelennek az apró ráncok, szarkalábak, az korábban feszes bőr veszít a rugalmasságából, az addig határozott kontúrok pedig elmosódnak.

A mai modern esztétikai kezelések és szépészeti beavatkozások műtét nélkül is hatékony megoldást biztosítanak arra, hogy elhalványítsuk az idő múlásának a jeleit, megszabaduljunk apróbb szépséghibáinktól, vagy a zavaró túlzott izzadástól.

kép

Ajakfeltöltés

A formás telt és fiatalosabb ajkak jelentősen javítják az arc harmóniáját.

Kollagén indukciós kezelés

A dermarolleres kezelésnek hála a bőr feszesebbé, fiatalosabbá, egészségesebbé válik.

PRP Terápia

A Drakula terápiaként is elhíresült eljárás az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító kezelés.

Vékonyszálas arcfeszesítés

Ez az új és hatékony eljárás tökéletes a megereszkedett bőr emelésére, feszesítésére.

COG szálas arc lifting

Nagy mértékű facelift a fogazott bioszálaknak köszönhetően plasztikai műtét nélkül.

Komplex arcfiatalító kezelések

A sikeres, látványos és hosszú távra szóló arcfiatalítás kulcsát a komplex kezelések jelentik.

Ránctöltés, ráncfeltöltés

Ráncfeltöltés hatékony és biztonságos megoldást jelent, ha gyors és látványos eredményre vágyunk.

Rólunk mondták

 • Szakmailag és emberileg is ott van a topon, én csak jót tudok mondani róla. Nagyon figyelmes, kedves, segítőkész, szimpatikus és ami a legfontosabb, hogy a páciensek nagyon fontosak számára és a lehető legjobbat szeretné nekik. Tökéletes és precíz munkát végez, gyönyörű ciciket varázsolt nekem.

  Ildikó, 48 éves, mellfelvarrás
 • Mindenkinek csak ajánlani tudom dr. Németh Tamást. Nagyon jó szakember, és ami legfontosabb, hogy a páciensekkel is teljes mértékben figyelmes.

  Brigitta, 26 éves, mellnagyobbítás
 • Már az első alkalommal nagyon jó benyomást tett rám a doktor úr, egy percig nem éreztem, hogy sürgetne, vagy semmibe venné az aggodalmaimat. Minden kérdésemre lényegre törően, szabatosan válaszolt, a jelenléte megnyugtató, a hozzáállása a praktikus dolgokhoz (műtét időpontjának kiválasztása, stb.) nagyon konstruktív és korrekt.

  Mária, 49 éves, hasplasztika
 • Tamás nem csak szakmailag a legjobb, de emberileg is, ami nekem legalább annyira fontos szempont. Bármikor bármilyen kérdéssel, aggodalommal lehet hozzá fordulni, mindig elérhető, megnyugtató, segítőkész és barátságos, egy TÜNDÉR!Tényleg csak a legjobbakat tudom Róla mondani, visszaadta újra az önbizalmamat, hogy 2 gyerek után is nőnek érezhessem magam. Életem legjobb döntése volt Őt választani!

  Anikó, 36 éves, mellnagyobbítás
 • Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, Tamás hozzáállásáról nem is beszélve. Mind orvosként, mind emberileg nálam 5*. Bármikor bármi kérdésem volt, mindig el tudtam érni, de ha nem, akkor Mariann, Tamás asszisztense segített. Mariann nagyon kedves, kommunikativ, bármiben segít.

  Judit, 38 éves, mellnagyobbítás, hasplasztika
 • Köszönöm, hogy kisimultak ráncaim és derűsebb arc néz a tükörből rám, mint eddig.

  Hedvig, 61 éves, arc-nyakplasztika