COG szálas arc lifting

COG, fogazott bioszálak

COG szálas arc liftingA COG, azaz fogazott bioszálak hasonló elven működnek, mint a vékonyszálas arcfeszesítés. Ugyanúgy PDO, azaz poli-dioxán anyagból készülnek, de jóval vastagabbak és erőteljesen fogazottak. Ezeket a szálakat az arc bőre alatt elhelyezkedő izmos-kötőszövetes rétegbe, az ún. SMAS rétegbe húzzuk be, emiatt lényegesen nagyobb mértékű liftet tudunk vele elérni.

A befűzött szálak mechanikusan is megemelik a szöveteket, emellett stimulálják a kollagén rost termelést, javítják a mikrokeringést, aminek köszönhetően belülről szépítik a bőrt.

A COG szálak nagyon jól kombinálhatóak a vékony szálas arckontúrozással. Általában először fine thread liftinggel “előkészítjük” a bőrt, majd ezt követően kerül sor a COG szálak - oldalanként kb. 3, 5, 8 - befűzésére. Ez a szám természetesen egyénenként eltérő lehet.

A Beauty Contour-nál az arc és a nyak feszesítésére alkalmazzuk az eljárást, amelynek tartóssága az életmódtól és a genetikai jellemzőktől függően akár 6-7 évig is eltarthat.

Miért döntsön a COG szálas arc lifting mellett?

Miért döntsön a COG szálas arc lifting mellett?

A fogazott bioszálakkal történő arcfeszesítés legnagyobb előnye, hogy belülről stimulálja a bőr és a szövetek regenerációját. A facelift már a kezelést követően azonnal látható, viszont a kezelés hosszabb távon fejti ki látványosan a hatását.

A fiatalabb korban, még a nagyobb ráncok megjelenése előtt preventív céllal is érdemes elgondolkodni a COG szálas kezelésen. Így csökkenthető a későbbi ráncok mélysége és mennyisége. Ha plasztikai műtét nélkül szeretné hosszan megőrizni arca fiatalságát, akkor a COG szálas arckezelést Önnek találták ki.

A COG szálas arcfeszesítés előnyei:

  • Gyorsan alkalmazható
  • Minimális fájdalommal jár
  • Nagyon rövid a gyógyulási idő, nincs hosszas lábadozás
  • Nincsenek hegek
  • Belülről szépíti a bőrt.

Kapcsolat

 

A COG bioszálas arcfeszesítés nagyon jól kombinálható a következő eljárásokkal: vékonyszálas arcfeszesítés, PRP terápia és saját zsír töltés.

Vékonyszálas arcfeszesítés

Ez az új és hatékony eljárás tökéletes a megereszkedett bőr emelésére, feszesítésére.

PRP Terápia

A Drakula terápiaként is elhíresült eljárás az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító kezelés.

Saját zsír átültetés

Az egyik legmodernebb eljárás, mely segítségével saját zsírszöveteket töltünk vissza a kívánt területre.

 
Érdekel!
További információért küldjön nekünk üzenetet, vagy hívjon minket bizalommal.

Kapcsolat

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Több információra lenne szüksége esztétikai eljárásainkkal, plasztikai műtéteinkkel kapcsolatban? Esetleg konkrét kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni? Küldjön nekünk üzenetet, vagy hívjon minket bizalommal.

Kapcsolat