COG szálas arc lifting

COG, fogazott bioszálak

COG szálas arc liftingA COG, azaz fogazott bioszálak hasonló elven működnek, mint a vékonyszálas arcfeszesítés. Ugyanúgy PDO, azaz poli-dioxán anyagból készülnek, de jóval vastagabbak és erőteljesen fogazottak. Ezeket a szálakat az arc bőre alatt elhelyezkedő izmos-kötőszövetes rétegbe, az ún. SMAS rétegbe húzzuk be, emiatt lényegesen nagyobb mértékű liftet tudunk vele elérni.

A befűzött szálak mechanikusan is megemelik a szöveteket, emellett stimulálják a kollagén rost termelést, javítják a mikrokeringést, aminek köszönhetően belülről szépítik a bőrt.

A COG szálak nagyon jól kombinálhatóak a vékony szálas arckontúrozással. Általában először fine thread liftinggel “előkészítjük” a bőrt, majd ezt követően kerül sor a COG szálak - oldalanként kb. 3, 5, 8 - befűzésére. Ez a szám természetesen egyénenként eltérő lehet.

A Beauty Contour-nál az arc és a nyak feszesítésére alkalmazzuk az eljárást, amelynek tartóssága az életmódtól és a genetikai jellemzőktől függően akár 6-7 évig is eltarthat.

Miért döntsön a COG szálas arc lifting mellett?

Miért döntsön a COG szálas arc lifting mellett?

A fogazott bioszálakkal történő arcfeszesítés legnagyobb előnye, hogy belülről stimulálja a bőr és a szövetek regenerációját. A facelift már a kezelést követően azonnal látható, viszont a kezelés hosszabb távon fejti ki látványosan a hatását.

A fiatalabb korban, még a nagyobb ráncok megjelenése előtt preventív céllal is érdemes elgondolkodni a COG szálas kezelésen. Így csökkenthető a későbbi ráncok mélysége és mennyisége. Ha plasztikai műtét nélkül szeretné hosszan megőrizni arca fiatalságát, akkor a COG szálas arckezelést Önnek találták ki.

A COG szálas arcfeszesítés előnyei:

  • Gyorsan alkalmazható
  • Minimális fájdalommal jár
  • Nagyon rövid a gyógyulási idő, nincs hosszas lábadozás
  • Nincsenek hegek
  • Belülről szépíti a bőrt.

Visszahívást kérek

 

A COG bioszálas arcfeszesítés nagyon jól kombinálható a következő eljárásokkal: vékonyszálas arcfeszesítés, PRP terápia és saját zsír töltés.

Vékonyszálas arcfeszesítés

Ez az új és hatékony eljárás tökéletes a megereszkedett bőr emelésére, feszesítésére.

PRP Terápia

A Drakula terápiaként is elhíresült eljárás az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító kezelés.

Saját zsír átültetés

Az egyik legmodernebb eljárás, mely segítségével saját zsírszöveteket töltünk vissza a kívánt területre.

 
Érdekel!
Ingyenes visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

Kérjen ingyenes visszahívást!

További információra lenne szüksége esztétikai eljárásainkkal, plasztikai műtéteinkkel kapcsolatban? Esetleg konkrét kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni? Kollégáink visszahívják!

Visszahívást kérek