Zsírbontás Aqualyx hatóanyaggal

Az Aqualyx zsírbontó hatóanyagot egy olasz plasztikai sebész professzor Pasquale Motolese és csapata fejlesztette ki.  2009 óta elérhető, Magyarországon 2012 óta.  Mintegy 49 országban használják, eddig több mint 2,5 millió  biztonságos kezelést végeztek vele. Jelenleg a leghatékonyabb elérhető zsírbontó anyag!

Az Aqualyx olyan vizes, mikrozselé alapú oldat, amely modifikált epesavat tartalmaz, és nagy hatékonysággal bontja le a felrakódott zsírszövetet. A tokától a térdig bármely területen hatékonyan alkalmazható.

A hatóanyagot a plasztikai sebész a célterületre speciális kanüllel viszi be. A kezelés kb. 10-15 percet vesz igénybe, ambulánsan mindenféle előkészület nélkül végezhető. A kezelés után kompressziós ruha nem szükséges. A páciens a mindennapi életviteléből nem esik ki.  

A szükséges hatóanyag mennyiséget és a kezelések számát  a plasztikai sebészeti konzultáció során határozzák meg.  A kezelést követően az adott területen néhány napig előfordulhat duzzadás, kék foltok, feszítő érzés, pirosság, viszketés. Ez jegeléssel és Phenylbutazon krém használatával jól kontrollálható.

A kezelést követően javasolt sok folyadék fogyasztása, hogy elősegítsük a lebontott zsír kiürülését. Két kezelés között 4 hétnek szükséges eltelnie, előbb nem végezhető.

Az Aqualyx zsírbontó anyaggal végzett kezelésekkel kapcsolatosan keresse a Forma-Bontó-Med Esztétikai Rendelőt ( +36 70 609 8046). A kezeléseket Dr. Németh Tamás plasztikai sebész végzi.

 
Érdekel!
További információért küldjön nekünk üzenetet, vagy hívjon minket bizalommal.

Kapcsolat

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Több információra lenne szüksége esztétikai eljárásainkkal, plasztikai műtéteinkkel kapcsolatban? Esetleg konkrét kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni? Küldjön nekünk üzenetet, vagy hívjon minket bizalommal.

Kapcsolat