Vékonyszálas arcfeszesítés

Vékonyszálas arcfeszesítés

Fine Thread Lifting, azaz felszívódó vékonyszálas bőrfeszesítő technika egy új és rendkívül hatékony eljárás. Alkalmas a megereszkedett bőr megemelésére, feszesítésére. Ehhez nagyon vékony tűt és a tűhöz fűzött speciális, biológiai úton felszívódó, különböző vastagságú, hosszú, formájú (egyenes, csavart) szálakat használunk.

A vékonyszálas bőrfeszesítés hatása

A beültetett szálaknál azonnali hatás látható, mert a szálak megtámasztják és emelik mechanikusan a szöveteket. Másrészt a szálak beszúrásának a helyén a szál szúrcsatornájában beindul egy regenerációs folyamat, melynek eredményeképp új, erős kollagén rostok képződnek a kezelést követő hónapokban. Ez az új kötőszövetes rendszer támasztja, feszesen tartja a bőrt miután a szálak már felszívódtak.

Szemhéjplasztika

Miért döntsön a fine thread lifting mellett?

Ha szeretné, hogy arca fiatalosabbá, feszesebbé, ragyogóbbá és élettel telibbé váljon, gyors megoldásra vágyik, de plasztikai műtétbe nem szívesen vágna bele, akkor a vékonyszálas arcfeszesítés remek alternatívát jelenthet Önnek!

  • Egyszerűen és gyorsan alkalmazható
  • Kis fájdalommal jár
  • Rövid a gyógyulási idő
  • Teljesen biztonságos
  • Az eljárást követően nem maradnak hegek
  • Az eredmény rendkívül tartós

Jól kombinálható egyéb eljárásokkal, mint a saját vérlemezkében gazdag plazma, a saját zsír feltöltés stb..


Kapcsolat

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI

Elsősorban az arcon és a nyaki területen: az orrszárny-szájzugi redők és a marionette ráncok csökkentése, az állkapocsvonal és középarc hangsúlyozása, definiáltabbá tétele, a szemöldök emelése, a homlokráncok csökkentése, a nyak feszesítése és a toka csökkentése. Bizonyos esetekben jól alkalmazható a felkar, has, fenék területeken is. A kialakult problémák kezelése mellett a megelőzésre is kiválóan alkalmas.

A VÉKONYSZÁLAS ARCFESZESÍTÉS SORÁN HASZNÁLT ANYAGOK

A szálak anyaga PDO (polidioxanon), amelyet évtizedek óta használnak a különböző sebészeti eljárásoknál, mint felszívódó fonalak, varróanyagok. A PDO-t a szöveti enzimek hidrolízis útján néhány hónap alatt lebontják.

A BEAVATKOZÁS MENETE

Az adott területet érzéstelenítjük. Ezt egyrészt lidokainos krémmel illetve a mélyebbre helyezett tartószálak esetén infiltrációs érzéstelenítéssel tesszük. Ezt követően miután megterveztük a kezelést, vékony tűt és a tűhöz fűzött, speciális, felszívódó szálakat használunk. A tűt a bőrbe pontosan meghatározott helyekre szúrjuk, majd a tű kihúzásakor a szál a bőrben marad. A felhasználható szálak vastagságban, hosszúságban, formájukban, erősségben különbözhetnek egymástól.

Következő kezeléseinkkel tovább fokozhatja a vékonyszálas arcfeszesítés eredményét.

COG szálas arc lifting

Nagy mértékű facelift a fogazott bioszálaknak köszönhetően plasztikai műtét nélkül.

Szemhéjplasztika

Idővel a szem körüli bőr elvékonyodik, a szemhéj megereszkedik. Szemhéjplasztikával ismét visszanyerhető a fiatalos és friss tekintet.

Saját zsír átültetés

Az egyik legmodernebb eljárás, mely segítségével saját zsírszöveteket töltünk vissza a kívánt területre.

Gyakori kérdések - Vékonyszálas arcfeszesítés

Kisebb bevérzések, duzzanat előfordulhat, amely néhány nap alatt megszűnik. Javasolt a kezelt terület hűtése, hidratálása, UV védelme. Napozás, szolárium, szauna, megerőltető sport, erős rágás kb. két hétig ne legyen.
Megfelelő alkalmazás esetén 1,5-2 évig.
 
Érdekel!
További információért küldjön nekünk üzenetet, vagy hívjon minket bizalommal.

Kapcsolat

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Több információra lenne szüksége esztétikai eljárásainkkal, plasztikai műtéteinkkel kapcsolatban? Esetleg konkrét kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni? Küldjön nekünk üzenetet, vagy hívjon minket bizalommal.

Kapcsolat