Szemöldökemelés

Abban az esetben, ha a szemöldök alsó széle a szemüreg felső csontos peremének a szintje alá kerül,  a szemöldök megereszkedéséről beszélhetünk.  Ebben az esetben maga a felső szemhéj is nagyobb mértékben lóg.                                                                                                                                                        

A szemöldökemelésre több lehetőségünk van.

Szemöldökemelés botox kezeléssel

A szemöldök emelésének az egyik legegyszerűbb és legkézenfekvőbb,  valamint legveszélytelenebb módja a botox kezelés. Ezzel mintegy 3-5 mm-es emelést tudunk elérni a szemöldök területén.

Szemöldökemelés közvetlenül a szemöldök feletti bőr egy részének eltávolításával

Elsősorban 45-50 év feletti pácienseknél végezhető, ahol a szemöldök felett nagyobb mennyiségű bőrfelesleg van. Helyi érzéstelenítésben, ambulánsan  végezzük, kb. 30 percet vesz igénybe.  Egyszerű, jól kidolgozott eljárás.

A heg rejtett helyen a szemöldök felső részén helyezkedik el, és szinte nyom nélkül gyógyul. Legtöbbször a felső szemhéjplasztika felesleges, de ha szükséges  nagyon jól kombinálható felső szemhéjplasztikával.

 

 
Érdekel!
Ingyenes visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

Kérjen ingyenes visszahívást!

További információra lenne szüksége esztétikai eljárásainkkal, plasztikai műtéteinkkel kapcsolatban? Esetleg konkrét kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni? Kollégáink visszahívják!

Visszahívást kérek